Nyhedsbrev Januar 2017

Kære medlemmer af Ajstrup Borgerforening.                                                         

 

Jeg håber i alle er kommet godt igennem julen og nytåret, og er klar til 2017.

Jeg skriver til jer, da jeg meget gerne vil have, at I tænker over om i har lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet i Ajstrup Borgerforening. Jeg ved at alle har travlt med hver deres, og ofte ikke kan overskue at deltage i frivillige foreninger m.v.

Vi har igennem mange gode år haft den samme lille skare af bestyrelsesmedlemmer i borgerforeningen som har gjort et fantastisk arbejde, og stiller op til de forskellige arrangementer for at få vores lokale sammenhold til at fungere og blomstre.

Vi er i bestyrelsen meget taknemmelige over den altid store tilslutning og opbakning til vores arrangementer fra vores medlemmers side.

Til vores kommende Generalforsamling i løbet af foråret 2017 søger vi nye bestyrelsesmedlemmer og suppleanter, ogvi håber der er nogen iblandt jer som har lyst til at melde ind. Det bliver ikke hele bestyrelsen som skal erstattes i 2017, da man bliver valgt for en 2-årig periode.

Vedr. arbejdsindsatsen, som er et tilbagevendende spørgsmål, så kan jeg fortælle med ro i sindet, at vi kun er mødtes fysisk en enkelt gang i det forgangne år til et bestyrelsesmøde på ca. 1 time. Det handler blot om organisering og det meste kan klares i dialog via telefon og mail, da det er til glæde for alle i den nuværende bestyrelse.

Jeg ser frem til at møde jer til vores Generalforsamling.

 

Med venlig hilsen

 

Michael Rottbøll

Formand

Ajstrup Borgerforening 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 22:57

Hej Jean
Når man bliver skrevet op til leje af huset skal der indbetales 500 kr i depositum, som indgår i den samlede betaling.
Mvh Michael

...
15.08 | 09:49

Det var usædvanligt dyrt-er det et depositum der er tale om??

...
13.08 | 21:08

Hej! Er det ledigt mandag d. 17 August? Til en klassefest? Fra omkring kl 19?

...
11.08 | 06:55

Hej Jean
Det koster 1.600 kr for medlemmer af borgerforeningen, og 2.200 kr for ikke medlemmer af borgerforeningen at leje huset til en fest i en weekend.

...
Du kan lide denne side