November 2017

Ajstrup november 2017.

 

Kære medlemmer I Ajstrup Borgerforening.

 

Jeg vil give jer en opdatering på mit arbejde i klyngesamarbejdet omkring Hammer bakker.

 

Der er nok flere af jer der har læst eller hørt om det, og Ajstrup er en aktiv del af samarbejdet.

 

Det som klynge samarbejdet går ud på er helt lavpraktisk, at gøre vores område mere attraktivt at bo og leve omring, samt et samarbejde på tværs af byerne omkring vores fælles Hammerbakker. Byer i samarbejdet består af Sulsted, Tylstrup, Grindsted-Uggerhalne, Vodskov, Vestbjerg og så Ajstrup. Langholt var også involveret i opstarten, men har valgt at trække sig.

 

Det som øvelsen går ud på er at vi sammen kan samarbejde på tværs af byerne,

 

Jeg var sammen med Thomas og Kim fra Bestyrelsen til et møde i sidste uge, hvor repræsentanter fra alle involverede byer i klyngen deltog. Det var en fantastisk Workshop, hvor der kom mange ideer og alle var enige om, at vi ud over at kunne gøre det mere attraktivt at bo i vores område, også kunne får et større politisk talerør.

 

Det er bl.a. blevet bestemt at etablere en fælles hjemmeside, som løbende kan opdateres, frem for i dag en hjemmeside pr by som kun bliver set af byens beboere og sjældent opdateret. Denne hjemmeside kan også hjælpe til at man som arrangør kan planlægge ud fra ikke at ligge ens arrangement samme dato som et andet arrangement så man ikke skal ”slås” om deltagerne/gæsterne. Ligeledes er der blevet talt om at man kan lave cykelruter imellem byerne både på landevejen og igennem bakkerne, og mærke de steder op som er interessante at se eller besøge på sin vej. I denne sammenhæng kunne man evt. få et samarbejde imellem kroerne/spisestederne så man kan holde pauser på planlagte steder og få lidt mad. Vandreture i bakkerne med overnatningsmuligheder i shelter eller på primitive teltpladser, fælles koncerter i skoven, fælles lokal ”Go-more” portal med godkendte chauffører som kan tage én med til biblioteket eller til et arrangement, hvis man alligevel er ude at køre samme strækning.  Der kom mange gode forslag denne aften.

 

Der vil på et tidspunkt blive gennemført en stor undersøgelse hvor alle beboere omkring hammer bakker vil blive opfordret til at svare på nogle spørgsmål omkring landsby klyngen, således at samarbejdet rammer så bredt som muligt.

 

Jeg vil på vegne af landsby klynge samarbejdet opfordre til at alle inviterede vil bruge 10 minutter på at besvare spørgeskemaet så vi kan få flest indtryk med i undersøgelsen, som skal danne grundlag for et bedre samarbejde omkring Hammer bakker, og ikke mindst forhåbentlig gøre området mere synligt på landkortet som et skønt område at etablere sig i.

 

Med venlig hilsen

 

Michael Rottbøll

Formand for Ajstrup Borgerforening.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 22:57

Hej Jean
Når man bliver skrevet op til leje af huset skal der indbetales 500 kr i depositum, som indgår i den samlede betaling.
Mvh Michael

...
15.08 | 09:49

Det var usædvanligt dyrt-er det et depositum der er tale om??

...
13.08 | 21:08

Hej! Er det ledigt mandag d. 17 August? Til en klassefest? Fra omkring kl 19?

...
11.08 | 06:55

Hej Jean
Det koster 1.600 kr for medlemmer af borgerforeningen, og 2.200 kr for ikke medlemmer af borgerforeningen at leje huset til en fest i en weekend.

...
Du kan lide denne side