Referat af Borgermøde i Ajstruphus 25/1-2018

Borgermøde I Ajstrup Borgerforening.

 

Vi havde inviteret til Borgermøde den 25. januar 2018 kl 19.00  i Ajstrup, for at få talt om hvad der skal til for at vores Borgerforening kan fortsætte – hvis den skal fortsætte??

Der var stor opbakning til mødet, og mange gode tanker og ideer blev bragt på banen.

Der var en god debat og stemning under hele mødet. Det blev bl.a. foreslået at de forskellige aktiviteter som Borgerforeningen står for i løbet af året, skal uddeles til mindre grupper, som skal stå for hele arrangementet de gerne vil arbejde med. Borgerforeningen holder Fastelavn, Arbejdsdag, Sct. Hans, Banko, Juletræstænding samt udlejning af huset m. rengøring. Ligeledes blev det foreslået at der skal være en repræsentant for hver gruppe i bestyrelsen som kan mødes 1-2 gange om året.

Det blev også fremlagt at Kommunen kan give tilskud til aktiviteter som Legestue, kortklubber o.a. som kan foregå i Ajstruphus, som blot kræver en ansøgning og hvad dertil hører.

Ligeledes blev det foreslået at man laver en Facebook side for Ajstrup, hvor man kan informere om aktiviteter som man ønsker at andre fra byen at deltage i som løb, snobrød, cykelture m.v.

Jeg blev endnu engang bekræftet i at vi har et godt lille samfund her i Ajstrup og at der er stor opbakning til det sociale fællesliv.

 

Konklusionen på mødet fra mit synspunkt er kort fortalt, at alle var enige om at Borgerforeningen skal fortsætte. Det er jeg naturligvis meget meget glad for at konkludere, da alternativet ville være ærgerligt for alle parter.

 

Borgerforeningen skal bestå og derfor kommer nu det evigt tilbagevendende spørgsmål om hvem der skal være tovholder. En bestyrelse med en formand og en kasserer er nødvendigt for at koordinere aktiviteterne, samt være talerør ud af til, hvis der bliver behov for dette.

Det leder mig til den guldrandede opfordring til, at alle tænker sig godt om hvorvidt man har lyst til at overtage en af de to poster i Bestyrelsen eller et udvalg så Borgerforeningen kan fortsætte upåagtet. Det skal nævnes at den nuværende bestyrelse ikke ønsker genvalg, men selvfølgelig vil jeg være behjælpelig med at få den nye bestyrelse sat i gang.

Hvis man ønsker at komme i bestyrelsen, eller ønsker at deltage i et af de tidligere nævnte aktivitets udvalg, så ring eller skriv endelig til mig på:

michael@quercus-group.com

 

På den kommende Generalforsamling som jeg ikke har fundet datoen på endnu, vil man blive præsenteret og med meget stor sandsynlighed valgt ind i bestyrelsen eller gruppen, om man vil.

 

Mvh og på gensyn til Generalforsamlingen

 

Michael Rottbøll

Formand for Ajstrup Borgerforening.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 22:57

Hej Jean
Når man bliver skrevet op til leje af huset skal der indbetales 500 kr i depositum, som indgår i den samlede betaling.
Mvh Michael

...
15.08 | 09:49

Det var usædvanligt dyrt-er det et depositum der er tale om??

...
13.08 | 21:08

Hej! Er det ledigt mandag d. 17 August? Til en klassefest? Fra omkring kl 19?

...
11.08 | 06:55

Hej Jean
Det koster 1.600 kr for medlemmer af borgerforeningen, og 2.200 kr for ikke medlemmer af borgerforeningen at leje huset til en fest i en weekend.

...
Du kan lide denne side