Referat af Borgermøde i Ajstruphus 25/1-2018

Borgermøde I Ajstrup Borgerforening.

 

Vi havde inviteret til Borgermøde den 25. januar 2018 kl 19.00  i Ajstrup, for at få talt om hvad der skal til for at vores Borgerforening kan fortsætte – hvis den skal fortsætte??

Der var stor opbakning til mødet, og mange gode tanker og ideer blev bragt på banen.

Der var en god debat og stemning under hele mødet. Det blev bl.a. foreslået at de forskellige aktiviteter som Borgerforeningen står for i løbet af året, skal uddeles til mindre grupper, som skal stå for hele arrangementet de gerne vil arbejde med. Borgerforeningen holder Fastelavn, Arbejdsdag, Sct. Hans, Banko, Juletræstænding samt udlejning af huset m. rengøring. Ligeledes blev det foreslået at der skal være en repræsentant for hver gruppe i bestyrelsen som kan mødes 1-2 gange om året.

Det blev også fremlagt at Kommunen kan give tilskud til aktiviteter som Legestue, kortklubber o.a. som kan foregå i Ajstruphus, som blot kræver en ansøgning og hvad dertil hører.

Ligeledes blev det foreslået at man laver en Facebook side for Ajstrup, hvor man kan informere om aktiviteter som man ønsker at andre fra byen at deltage i som løb, snobrød, cykelture m.v.

Jeg blev endnu engang bekræftet i at vi har et godt lille samfund her i Ajstrup og at der er stor opbakning til det sociale fællesliv.

 

Konklusionen på mødet fra mit synspunkt er kort fortalt, at alle var enige om at Borgerforeningen skal fortsætte. Det er jeg naturligvis meget meget glad for at konkludere, da alternativet ville være ærgerligt for alle parter.

 

Borgerforeningen skal bestå og derfor kommer nu det evigt tilbagevendende spørgsmål om hvem der skal være tovholder. En bestyrelse med en formand og en kasserer er nødvendigt for at koordinere aktiviteterne, samt være talerør ud af til, hvis der bliver behov for dette.

Det leder mig til den guldrandede opfordring til, at alle tænker sig godt om hvorvidt man har lyst til at overtage en af de to poster i Bestyrelsen eller et udvalg så Borgerforeningen kan fortsætte upåagtet. Det skal nævnes at den nuværende bestyrelse ikke ønsker genvalg, men selvfølgelig vil jeg være behjælpelig med at få den nye bestyrelse sat i gang.

Hvis man ønsker at komme i bestyrelsen, eller ønsker at deltage i et af de tidligere nævnte aktivitets udvalg, så ring eller skriv endelig til mig på:

michael@quercus-group.com

 

På den kommende Generalforsamling som jeg ikke har fundet datoen på endnu, vil man blive præsenteret og med meget stor sandsynlighed valgt ind i bestyrelsen eller gruppen, om man vil.

 

Mvh og på gensyn til Generalforsamlingen

 

Michael Rottbøll

Formand for Ajstrup Borgerforening.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.07 | 08:58

Hej Mai-Brit
Det kan du godt. Huset er ledigt.
Du må gerne skrive til mig på mail michael@quercus-group.com eller ringe på 20129233 for yderligere koordinering.

...
06.07 | 11:21

Hej vil høre om vi kan leje huset den 21-7 til kaffe efter begravlses

...
12.01 | 14:41

Hej
Jeg vil gerne høre om der er muligt at leje hus d 2-5 2021 til konfirmation
Mvh Lene nielsen
Tlf 62652036

...
10.11 | 20:02

Mobil diskotek Vi køre til Norg
Kun 2000 kr For en hel aften
Alle fester du kan lave din USB din musik
Du kan få dig feste på græsplads vi har strøm med fra m&m

...
Du kan lide denne side